praktische zaken

Het event begint op 10.00 uur en om 16.00 uur sluiten we af met een borrel. De dag is volledig verzorgd met koffie, thee, versnaperingen en een luxe lunch. Eet je vegetarisch, heb je allergieën of voedel-intolerantie? Daar houden we graag rekening mee. Met diëten gericht op gewichtsafname kunnen we helaas geen rekening houden, omdat de kosten anders te hoog oplopen.

Voorafgaand aan het event krijg je een aantal testen via de mail, die je moet invullen en opsturen. Zo kunnen de coaches op de dag doelgericht met jouw unieke eigenheid aan de slag.

Je krijgt tijdens het event een kleur- en stijl analyse mee. Ook krijg je de uitslag van de competentie en talenten test mee als naslagwerk.

Jouw investering voor verbinding met je zelf en je omgeving is EUR 270 excl. BTW. Aanmelding verloopt via het contactformulier. Je ontvangt dan de nota per mail. Jouw aanmelding is definitief als het volledige bedrag is betaald.

Bij minder dan 10 deelnemers gaat het event niet door en krijg je je geld terug.

Dit event wordt georganiseerd door EvieSmit.nl in samenwerking met Your Fitting Image. Voor voorwaarden en privacyverklaring verwijzen we je naar de site van EvieSmit.nl . Je doet de betaling van het event aan EvieSmit.nl

aanvullende voorwaarden:

Je bent zelf verzekerd voor aansprakelijkheid, ook als je vanuit een zakelijke hoedanigheid deelneemt.

Als je coronaklachten hebt, komt je niet naar het event. Check hiervoor de richtlijnen van het RIVM. Deze reden voor annulering is voor eigen risico.

In alle gevallen, ben je bij annulering na 1 november het volledige bedrag verschuldigd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.