Willeke stelt zich voor

Mode, kleur, schoonheid make-up de is rode draad in mijn leven. De opleiding als coupeuse, kleur en pasvorm-specialist en mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de modebranche, hebben voor een brede (mensen)kennis gezorgd. Ik werk heel intuïtief met mijn klanten en weet het missende puzzelstukje op zijn plaats te leggen. Ik maak het onbewuste bewust bij je.

 

Dat kan een stijladvies zijn, waarbij je door middel van een uitgekiende test snap je waarom je sommige keuzes maakt of waarom je bepaalde kledingstukken niet graag draagt. Het heeft je houvast bij het aanschaffen van nieuwe kleding en zorgt ervoor dat je dicht bij ‘jezelf’ blijft.

Een pasvormadvies kan een welkome ondersteuning zijn als je lijf verandert bijvoorbeeld na de geboorte van je kinderen of op het moment dat je in de overgang komt. Deze momenten kunnen voor een flinke deuk in jezelf vertrouwen zorgen, ik zorg ervoor dat deze ‘deukjes’ weer verdwijnen.

 

Met een kleuradvies komt je persoonlijkheid echt beter tot zijn recht. Maar kleur heeft meer…. dat komt van binnenuit. Het geeft je energie, en dat straal je uit! Het kan echter ook energie weg laten stromen, hoe je dat kunt
voorkomen dat ga ik je leren.

 

Mijn enthousiasme voor mode kleur werkt aanstekelijk en is een inspiratiebron voor veel klanten. Ik voel me dan ook als een vis in het water!

Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.